Rätt mäklare för ditt uppdrag

Vill du sälja din fastighet och letar efter en duktig mäklare som kan hjälpa dig? Vi är en mäklarbyrå som under 100 år har arbetat framgångsrikt inom branschen. Det innebär att du tryggt kan lägga ditt uppdrag i våra händer. Vi kan fastighetsbranschen! Det är mycket att tänka på när du ska sälja en fastighet och kanske letar du samtidigt efter en ny bostad eller lokal? Med hjälp av våra mäklare och vårt stora kontaktnät kan vi hjälpa dig med båda uppdragen på en och samma gång. Enklare kan det inte bli!

Vi hjälper dig

Vi arbetar för att främja både säljarens och köparens intressen. Och vi vet att det är viktigt att båda parter känner sig trygga och informerade genom hela processen. För dig som säljare är det bra att veta att vi kommer ta lika väl hand om dig som när du står som köpare. Det är också alltid trevligast att göra en försäljning när du vet att köparen är nöjd och tillfreds med allt kring köpet. Hos oss kan du få all hjälp som du behöver före, under och efter din försäljning. Och skulle du vilja köpa samtidigt som du säljer så hjälper våra mäklare dig att pussla ihop dina båda uppdrag så att det passar dig på bästa möjliga sätt.

Värdering av fastighet

Vi hjälper dig med värdering av din bostad när och om du önskar få hjälp med det. Kanske vill du renovera och därför kunna få loss kapital? Eller så kanske du vill pressa ner dina räntor genom att kunna visa banken vilket övervärde du har på fastigheten? Oavsett vilket finns vi här för dig.