Vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden

Söker du efter en gedigen och trygg mäklare med lång erfarenhet och stor kunskap? Gripsholms Fastighetsförmedling AB har funnits i över 100 år och vi är stolta över att kunna fortsätta bygga på denna långa och mycket framgångsrika historia. Vi kan Stockholm, känner till alla områden och vet vad som gör just din fastighet attraktiv för en köpare.

Vi lever för våra kunder

Hos oss på Gripsholms Fastighetsförmedling AB är du alltid välkommen att höra av dig med dina tankar och önskemål. Vi hjälper dig att sälja din fastighet och att hitta en ny. Söker du efter en bostad eller lokal? Hör gärna av dig till oss så att vi kan skriva in dig i vår intressentlista. Vi kan då kontakta dig om något passande dyker upp. Vi gör alltid vårt bästa för att skapa den bästa affären för både säljare och köpare.

OLOF SUNDBOM

PER PAVELSEN

CHRISTOFFER WESTMAN

CARL-FREDRIK LINDGREN

SVEN GRÖNROS

GUNNAR LINDBO

Handplockade mäklare för dig

Alla våra mäklare har en stor kompetens och lång erfarenhet inom fastighetsförsäljning. Men vi vet också att var och en i vår personal har sina spetskompetenser. När du anlitar Gripsholms Fastighetsförmedling AB kommer vi därför handplocka den som vi anser passar bäst för att sälja din fastighet eller hitta en ny.